Kesämökit

Tällä lomakkeella voit listata valitsemiesi hakuehtojen mukaiset myynnissä olevat kesämökit tai halutessasi voit myös listata kaikki kesämökit (19 kpl) kerralla.

Ranta, rannan tyyppi

Ranta

Rannan tyyppi

Kohteen yleiskunto, makuuhuoneet, kerrokset

Kohteen yleiskunto: 
Makuuhuoneet: 
Kerrokset: 

Kesämökin sijainti

Maakunta

Paikkakunta

Kaupunginosa


Postinumero

Hinta, pinta-ala, tontin pinta-ala, rannan leveys, rakennusvuosi

Hinta: 
 -   €  Esim. 70000
Pinta-ala: 
 -   m²  Esim. 75
Tontin pinta-ala: 
 -   m²  Esim. 1100
Rannan leveys: 
 -   m  Esim. 80
Rakennusvuosi: 
 -    Esim. 1989

Lisäehdot

   

Uusimmat myytävät kesämökit

tontti on 4800 m2 suorakaiteen muotoinen,rantaviivaa n. 130 m. runsaasti järeää mäntymetsää, loivasti syvenevä hiekkapohjainen ranta.koko päivän aurinkoinen,autotie pihaan, sähköt on.naapureita vasemmalla puolen 350 m päässä, oikealla n.100m päässä. kolima-järvi on kalaisa , .mökissä 4 vuodepaikkaa,aitassa 2 paikkaa.
Kesämökki 1 h + keittokomero, Viitasaari
Kesämökki pienen nuotti järven rannalla.Kajaanin kaupungin vuokratontilla.Vaihtokin onnistuu joko pieneen metsäpalstaan Jormuan sunnalla tai Neliveto Traktoriin ,metsäkärryyn ja kuormaajaan.
Kesämökki 1 h + keittiö, Kajaani
Aurinkoisella pieneen puroon rajoittuvalla tontilla pieni mökki ja sauna. Hyvät varastotilat. Tontilla porakaivo ja sähkö 3x25A+voimavirta. Mökin ja saunan välissä katettu terassi. Tontin pinta-ala 2030 m2, rakennusoikeus 203 m2. Hyvät kulkuyhteydet, Tampereelle 30km. Näyttö sopimuksen mukaan.
Kesämökki 1 h + tupakeittiö, Ylöjärvi
Myydään remontoitavaksi mummonmökki kuivalla maalla. Rakennettu viimevuosituhannella :), mutta korjailtu tarpeen mukaan. Pellikatto. Talossa asuttu viimeaikoina kesäisin, lämmitys takoilla,( hormit toimii) ja tarpeen mukaan sähköpattereilla. Tontille tulee kunnan vesi. Ihana pihasauna ja runsaasti varastotilaa erillisessä rakennuksessa ja polttopuita kaupan päälle. Koska vesi ei tule sisälle on talvisäilytys helpompaa, eikä peruslämpöjä tarvita...
Kesämökki 5 h + tupakeittiö, Alavus
Myydään mukava järvenrantamökki Isojärven rannalta hyvät liikenne yhteydet. Mökissä varaava takka , lattialämmitys , tiskikone , ilmalämpöpumppu, kylpytynnyri,mökki sijaitseen vain 20m rannasta.
Kesämökki 2 h + tupakeittiö, Pomarkku
Myydään mökki Kuusamon kunnasta luonnonkauniilla tontilla. Mökki on rakennettu vuonna 2011, n. 35 vuotta vanhoista tarvikkeista. Mökki on lammen rannalla, tarjoten kalastus- ja soutelumahdollisuuden. Rannalla on myös laavu.Kauppa ja nähtävyydet ovat lyhyen ajomatkan päässä, kuten myös marjametsät. Tilan pinta-ala on n. 22 hehtaaria, josta taimikkoa n. 5 hehtaaria ja loput luonnontilaista. Puustoarvio on 500 kuutiota. Yhteydenotot. Pekka Muston...
Kesämökki 3 h + tupakeittiö, Kuusamo
1978 rakennettu ja 1994 laajennettu siisti pyöröhirsi mökki 4.5 ha hyväpuustoisella tontilla. Autotien varrella 1 naapuri. Myös pitkäaikainen vuokraus mahdollinen.
Kesämökki 4 h + tupakeittiö, Kivijärvi
Mökki on punainen puurakennus. Pihalla pieni rakennus jossa voi nukkua . Lisäksi varasto, puuvaja ja eko-wc. Mökki myydään huonekaluineen, on valmis käyttöön heti. Mökkiä tarvitsee kunnostaa hieman. Kirkasvetinen järvi on lähellä. Venepaikka sekä soutuvene kuuluu hintaan. Persoonallinen idyllinen piilopirtti, järvelle 200m, rauhallisuuden tyyssija ja luontoihmisen unelma.
Kesämökki 2 h + keittiö, Pälkäne
Viihtyisä ja laatuisa viikko-osake Rukalla Vuonna 2001 rakennetussa hirsiparitalossa (1/6 osuus). Sijainti: Vuosselinrinne 10, 93825 Rukatunturi - Rukannaava 1A1 Lähellä Rukan palveluksia, hissejä ja latuja. Lämmitys: Suorasähkö, varaava takka Vastike: 65,00 e /kk. Vastikkeeseen sisältyy lämpö, vesi ja sähkö Tupakointi kielletty, Lemmikkieläimet kielletty
Kesämökki 3 h + tupakeittiö, Kuusamo
Koe eri vuodenaikojen lumo Kiilopäällä: kevättalven hankiaiset, kesän yötön yö, syksyn ruskan väriloisto, kaamoksen sininen hämy! Viikko-osake 1/6 osuus = joka kuudes viikko käytössä! Vuoroja voi sopia vaihdettavaksi muiden viikko-osuuden haltijoiden kanssa. Ympäristössä talvella erinomainen Kiilopää-Saariselkä latuverkosto valaistuine latuineen. Kiinteistörakennuksen keskellä on lämpöpuhaltimella varustettu huoltotila, missä voi kuivata va...
Kesämökki 1 h + tupakeittiö, Inari
Tie päättyy mökille. yksi naapurimökki koko lammen rannalla. Joten rauhallinen mökki vaikka 5-tieltä matkaa vain 1km. Diesel aggrekaatti ja kuivaa polttopuuta sekä rakennuspuuta sisältyy hintaan ja tarvittaessa kalusteista ja irtaimistosta voidaan myös neuvotella. Esittely sovittavissa puhelimitse ja onnistuu päivittäin tällä viikolla.
Kesämökki 5 h + tupakeittiö, Joroinen
Lähin kauppa Oriveden asemalla, matkaa sinne n. 7 km.
Kesämökki 1 h + tupakeittiö, Orivesi
Soita Kaj 0468907363 tai Jan-Erik 0503853039 jos kiinnostaa.
Kesämökki 4 h + keittiö, Korsnäs
Katso valtava määrä kuvia ja tietoja mökin blogista: http://punainentupa.tumblr.com/
Kesämökki 3 h + tupakeittiö, Sysmä
Rauhaisella luonnonkeskellä sijaitseva vaatimaton kesämökki.Suomen kauneimilla paikoilla,laaja vesisistöt,eteläisessä niemessä pitkällä rantaviivalla,todella luonnosta pitäville.PUUSTO ON TOSI MAHTAVA JA RUNSAS.
Kesämökki 2 h + keittokomero, Juankoski

Tietoja palvelusta

Verkkotori.fi kesämökit on netissä 24/7 toimiva yksityisten henkilöiden omistamien loma-asuntojen myynti-ilmoituksille tarkoitettu valtakunnallinen ilmoituspalvelu. Palvelussa ilmoittaminen ja palveluun jätettyjen ilmoitusten lukeminen on täysin ilmaista.

Oletko ostamassa?

Myynti-ilmoituksien löytäminen on helppoa, klikkaa ylävalikosta Kesämökit linkkiä ja valitse hakusivulla olevasta hakulomakkeesta haluamasi mukaiset hakuehdot ja klikkaa "Suorita haku".

Oletko myymässä?

Oletko myymässä omistamaasi kesämökkiä? Verkkotori.fi palveluun voit jättää kesämökin myynti-ilmoituksen ilmaiseksi. Ilmoituksen jättäminen on helppoa ja vaivatonta. Rekisteröidyttyäsi ilmoituksen jättäjäksi voit jättää ilmoituksia rajoituksetta ja veloituksetta myös kaikkiin muihin palvelun ilmoitusosastoihin. Ole hyvä rekisteröidy ja ilmoita ilmaiseksi.