Käytetyt mönkijät - Myydään mönkijöitä

Tällä lomakkeella voit listata valitsemiesi hakuehtojen mukaiset myynnissä olevat mönkijät tai halutessasi voit myös listata kaikki mönkijät (2 kpl) kerralla.

Merkki, malli, mönkijätyyppi, jäähdytystyyppi

Merkki

Malli

Mönkijätyyppi

Jäähdytystyyppi

Mönkijän sijainti

Maakunta

Paikkakunta

Hinta, mittarilukema, kuutiotilavuus, vuosimalli

Hinta: 
 -   €  Esim. 70000
Mittarilukema: 
 -   km  Esim. 78500
Kuutiotilavuus: 
 -   cm³  Esim. 1600
Vuosimalli: 
 -    Esim. 1998

Mönkijän varustelu   

Uusimmat myytävät mönkijät

SIISTI MAANTIEMÖNKIJÄ PIENILLÄ KILOMETREILLÄ Kahvanlämmittimet, Vinssi, Puskulevy, Vetokoukku Lisätiedot Vähän ajettu(406km) rekisteröity todella siisti maantiemönkijä. puskulevy, parempi vinssi vaihdettu, kahvanlämmittimet. 2011 malli, otettu käyttöön vuonna 2013 rekisteröinti. Rekisteröity kahdelle. Takapenkin saa pois ja tilalle on boxi. VAIHTO VESIJETTIIN MYÖS MAHDOLLISTA !!!!
Mönkijä Muu merkki Muu malli (Can-Am OUTLANDER MAX 500EXI XT Tiemönkijä)
Kipinä hukassa, muuten ehjä, uusi akku,
Mönkijä Muu merkki Muu malli (Tyscon )
Verkkotori.fi käytetyt mönkijät on netissä 24/7 toimiva mönkijöiden myynti-ilmoituksille tarkoitettu valtakunnallinen ilmoituspalvelu. Palvelussa ilmoittaminen ja palveluun jätettyjen ilmoitusten lukeminen on täysin ilmaista.

Oletko ostamassa mönkijää?

Mönkijäilmoituksien löytäminen on helppoa, klikkaa ylävalikosta Mönkijät linkkiä ja valitse hakusivulla olevasta hakulomakkeesta haluamasi mukaiset hakuehdot ja klikkaa "Suorita haku".

Oletko myymässä mönkijää?

Oletko myymässä omistamaasi mönkijää? Verkkotori.fi palveluun voit jättää mönkijän myynti-ilmoituksen ilmaiseksi. Ilmoituksen jättäminen on helppoa ja vaivatonta. Rekisteröidyttyäsi ilmoituksen jättäjäksi voit jättää ilmoituksia rajoituksetta ja veloituksetta myös kaikkiin muihin palvelun ilmoitusosastoihin. Ole hyvä rekisteröidy ja ilmoita ilmaiseksi.