Käytetyt mopot - Myydään mopoja

Tällä lomakkeella voit listata valitsemiesi hakuehtojen mukaiset myynnissä olevat mopot tai halutessasi voit myös listata kaikki mopot (5 kpl) kerralla.

Merkki, malli, mopotyyppi, moottorityyppi

Merkki

Malli

MopotyyppiMoottorityyppiHinta, mittarilukema, vuosimalli

Hinta: 
 -   €  Esim. 70000
Mittarilukema: 
 -   km  Esim. 78500
Vuosimalli: 
 -    Esim. 1998

Mopon sijainti

Maakunta

Paikkakunta

Mopon varustelu

   

Uusimmat myytävät mopot

Hieno mopo nyt edullisesti! Vain sisäänajettu. huollettu liikkeessä. ei itse viritelty.
Mopo Rieju Muu malli (MRT 50 Enduro)
Myydään uusi, käyttämätön Honda NSC 50R vm.2014. Takuu 4 vuotta. Mittarilukema 1 km.
Mopo Honda Muu malli (NSC 50R)
Hyväkuntoinen ja vähänajettu skootteri.
Moposkootteri TBG Muu malli (monza)
Skootteri poistettu liikennekäytöstä 31.10.2012 Skootteri lähes kuin uusi pidetty hyvin ja huollettu! +UUSI KYPÄRÄ KAUPAN PÄÄLLE
Moposkootteri Solifer Muu malli (50S)
Myydään todella hyväkuntoinen mopo tarpeettomaksi ajokortin myötä tullut. Täysin toimiva ei muuta kun liikenteeseen. 10 tkm huolto tehty
Mopo Derbi Senda (SM)
Verkkotori.fi käytetyt mopot on netissä 24/7 toimiva mopojen ja moposkoottereiden myynti-ilmoituksille tarkoitettu valtakunnallinen ilmoituspalvelu. Palvelussa ilmoittaminen ja palveluun jätettyjen ilmoitusten lukeminen on täysin ilmaista.

Oletko ostamassa mopoa?

Mopoilmoituksien löytäminen on helppoa, klikkaa ylävalikosta Mopot linkkiä ja valitse hakusivulla olevasta hakulomakkeesta haluamasi mukaiset hakuehdot ja klikkaa "Suorita haku".

Oletko myymässä mopoa?

Oletko myymässä omistamaasi mopoa tai moposkootteria? Verkkotori.fi palveluun voit jättää mopon myynti-ilmoituksen ilmaiseksi. Ilmoituksen jättäminen on helppoa ja vaivatonta. Rekisteröidyttyäsi ilmoituksen jättäjäksi voit jättää ilmoituksia rajoituksetta ja veloituksetta myös kaikkiin muihin palvelun ilmoitusosastoihin. Ole hyvä rekisteröidy ja ilmoita ilmaiseksi.