Mopot

Tällä lomakkeella voit listata valitsemiesi hakuehtojen mukaiset myynnissä olevat mopot tai halutessasi voit myös listata kaikki mopot (4 kpl) kerralla.

Merkki, malli, mopotyyppi, moottorityyppi

Merkki

Malli

Mopotyyppi

Moottorityyppi

Hinta, mittarilukema, vuosimalli

Hinta: 
 -   €  Esim. 70000
Mittarilukema: 
 -   km  Esim. 78500
Vuosimalli: 
 -    Esim. 1998

Mopon sijainti

Maakunta

Paikkakunta

Mopon varustelu

   

Uusimmat myytävät mopot

Boatian XT 50-9 vm-2008. Ajettu 5.423 km. Käyntikuntoinen ja lähtee hyvin käyntiin. Uusi akku. Pientä laittoa olisi katteiden kinnityksissä, sekä toinen taka vilkku on irti, sekä toinen peili kadonnut. Nyt ei rek, mutta paperit löytyy. Nyt syyshintaan tilanpuutteen takia 185 eurolla / tarjous...
Moposkootteri Baotian Classic (XT 50-9)
Hieno mopo nyt edullisesti! Vain sisäänajettu. huollettu liikkeessä. ei itse viritelty.
Mopo Rieju Muu malli (MRT 50 Enduro)
Myydään uusi, käyttämätön Honda NSC 50R vm.2014. Takuu 4 vuotta. Mittarilukema 1 km.
Mopo Honda Muu malli (NSC 50R)
Hyväkuntoinen ja vähänajettu skootteri.
Moposkootteri TBG Muu malli (monza)

Tietoja palvelusta

Verkkotori.fi mopot on netissä 24/7 toimiva yksityisten henkilöiden omistamien mopojen ja moposkoottereiden myynti-ilmoituksille tarkoitettu valtakunnallinen ilmoituspalvelu. Palvelussa ilmoittaminen ja palveluun jätettyjen ilmoitusten lukeminen on täysin ilmaista.

Oletko ostamassa?

Mopoilmoituksien löytäminen on helppoa, klikkaa ylävalikosta Mopot linkkiä ja valitse hakusivulla olevasta hakulomakkeesta haluamasi mukaiset hakuehdot ja klikkaa "Suorita haku".

Oletko myymässä?

Oletko myymässä omistamaasi mopoa tai moposkootteria? Verkkotori.fi palveluun voit jättää mopon myynti-ilmoituksen ilmaiseksi. Ilmoituksen jättäminen on helppoa ja vaivatonta. Rekisteröidyttyäsi ilmoituksen jättäjäksi voit jättää ilmoituksia rajoituksetta ja veloituksetta myös kaikkiin muihin palvelun ilmoitusosastoihin. Ole hyvä rekisteröidy ja ilmoita ilmaiseksi.