Käytetyt moottoriveneet - Myydään moottoriveneitä

Tällä lomakkeella voit listata valitsemiesi hakuehtojen mukaiset myytävät moottoriveneet tai halutessasi voit myös listata kaikki moottoriveneet (5 kpl) kerralla.

Merkki, malli, runkotyyppi

Merkki

Malli

Runkotyyppi

Rungon materiaali, moottorityyppi

Rungon materiaali

Moottorityyppi

Veneen sijainti

Maakunta

Paikkakunta

Moottorin merkki, käyttövoima, jäähdytyksen tyyppi

Moottorin merkki: 
Käyttövoima: 
Jäähdytyksen tyyppi: 

Hinta, vuosimalli, moottorin teho, pituus, leveys, paino, vuodepaikat

Hinta: 
 -   €  Esim. 70000
Vuosimalli: 
 -    Esim. 1998
Moottorin teho: 
 -   hv  Esim. 50
Pituus: 
 -   m  Esim. 7
Leveys: 
 -   m  Esim. 3
Paino: 
 -   kg  Esim. 1450
Vuodepaikat: 
 -   kpl  Esim. 3

Veneen varustelu


Lisäehdot

   

Uusimmat myytävät moottoriveneet

Myydään edullisesti hyväkuntoinen Kråkö Kabin 7,60 m x 2,70 m kokomahonkimatkavene. Suunnittelu ja Veistämö: Tunnettu ja kuuluisa talousneuvos THURE LINDSTRÖM. KRÅKÖ. Avomerikelpoinen. Rekisterinumero R7822. Katsastettu kuudelle (6) hengelle. Matkanopeus 20 solmua. On olemassa yhteensä vain 3 kpl samanlaista kokomahonkivenettä. Varusteet: Katsastettu, Keitin, Kompassi, Kulkuvalot, Kuomu (2010), Patjat, Pelastusliivit, Tyynyt, Talvisäilytysv...
Moottorivene Kråkö THURE LINDSTRÖM kabin, Tampere
Hieno kaunis yksilö Summalainen mahonkia - kansi douglaskuusi - viime talvi lakatuu kauttaltaa - nukkuu hyvin kaksi - pressu kuin uusi - puuosat läpikäyty myös tavella ja huonot vaihdettu. Tiedustelu 050 - 516 2516
Moottorivene Fiskari Summa, Helsinki
Muoviputkivene+Johnson 15Hv +Mane -traileri. Kaikki vm. 1994 ja kunnossa. Pakettihinta 3200 €. EI myydä erikseen.
Moottorivene Omavalmiste Muoviputkivene, Salla
Hienokuntoinen klassikko. Hyvin pidetty ja säännöllisesti huollettu. Näitä on harvoin tarjolla. Erittäin hyvin varusteltu. Tiikkikansi Autohelm 500 GPS Garmin 4010 Karttaplotteri Garmin Liesi/uuni Uimataso Lämmitin Safire 3200 DI diesel ym. ym. Traileri, traktorivetoinen ja tälle veneelle tehty. Sopii myös pidempiin siirtoihin. Vene Trailerin päällä ja esitellään halukkaille sopimuksesta. Lisää kuvia pyydettäessä.
Moottorivene Albatross 321 MS, Tampere
Hyväkuntoinen, erittäin sulavakulkuinen, max 6 aikuista. Huippunopeus n.25 solmua. Myydään vähäisen käyttötarpeen vuoksi
Moottorivene Jurmo Lux Pulpettivene, Rauma

Tietoja palvelusta

Verkkotori.fi käytetyt moottoriveneet on netissä 24/7 toimiva yksityisten henkilöiden omistamien moottoriveneiden myynti-ilmoituksille tarkoitettu valtakunnallinen ilmoituspalvelu. Palvelussa ilmoittaminen ja palveluun jätettyjen ilmoitusten lukeminen on täysin ilmaista.

Oletko ostamassa?

Löydät veneilmoitukset helposti, valitse vain vasemmalla olevasta hakulomakkeesta haluamasi mukaiset hakuehdot ja klikkaa "Suorita haku".

Oletko myymässä?

Oletko myymässä omistamaasi moottorivenettä? Verkkotori.fi palveluun voit jättää käytetyn veneen myynti-ilmoituksen ilmaiseksi. Ilmoituksen jättäminen on helppoa ja vaivatonta. Rekisteröidyttyäsi ilmoituksen jättäjäksi voit jättää ilmoituksia rajoituksetta ja veloituksetta. Ole hyvä rekisteröidy ja ilmoita ilmaiseksi.