Käytetyt soutuveneet

Tällä lomakkeella voit listata valitsemiesi hakuehtojen mukaiset myynnissä olevat soutuveneet tai halutessasi voit myös listata kaikki soutuveneet (2 kpl) kerralla.

Merkki, malli, rungon materiaali

Merkki

Malli

Rungon materiaali

Veneen sijainti

Maakunta

Paikkakunta

Hinta, vuosimalli, pituus, leveys, paino, kantavuus

Hinta: 
 -   €  Esim. 70000
Vuosimalli: 
 -    Esim. 1998
Pituus: 
 -   m  Esim. 7
Leveys: 
 -   m  Esim. 3
Paino: 
 -   kg  Esim. 1450
Kantavuus: 
 -   hlö  Esim. 3

Veneen varustelu


   

Uusimmat myytävät soutuveneet

Vene on nähtävissä osoitteessa: Vainionpääntie 82,66300 Jurva ( Peräkärryssä peltiliiterin pihassa ) Tied. Heikki Ala-Nikkola,0400 666 765
Soutuvene Terhi 440, Kurikka
UUSI Reveil kanootti, väri sin/valk, molemmissa päissä ilmasäiliöt, jotka takaavat sen että kanootti ei uppoa, toinen niistä on vesitiivis tavaratila, 3 punottua istuinta, kantavuus 300kg, kunnon kantokahvat, erittäin hyvät melonta ominaisuudet. Tiedustelut 0400-352278
Soutuvene Reveil  Bison, Koski Tl
Verkkotori.fi käytetyt soutuveneet on netissä 24/7 toimiva soutuveneiden myynti-ilmoituksille tarkoitettu valtakunnallinen ilmoituspalvelu. Palvelussa ilmoittaminen ja palveluun jätettyjen ilmoitusten lukeminen on täysin ilmaista.

Oletko ostamassa soutuvenettä?

Myynti-ilmoituksien löytäminen on helppoa, klikkaa ylävalikosta Soutuveneet linkkiä ja valitse hakusivulla olevasta hakulomakkeesta haluamasi mukaiset hakuehdot ja klikkaa "Suorita haku".

Oletko myymässä soutuvenettä?

Oletko myymässä omistamaasi soutuvenettä? Verkkotori.fi palveluun voit jättää käytetyn veneen myynti-ilmoituksen ilmaiseksi. Ilmoituksen jättäminen on helppoa ja vaivatonta. Rekisteröidyttyäsi ilmoituksen jättäjäksi voit jättää ilmoituksia rajoituksetta ja veloituksetta. Ole hyvä rekisteröidy ja ilmoita ilmaiseksi.