Käytetyt soutuveneet - Myydään soutuveneitä

Tällä lomakkeella voit listata valitsemiesi hakuehtojen mukaiset myytävät soutuveneet tai halutessasi voit myös listata kaikki soutuveneet (1 kpl) kerralla.

Merkki, malli, rungon materiaali

Merkki

Malli

Rungon materiaali

Veneen sijainti

Maakunta

Paikkakunta

Hinta, vuosimalli, pituus, leveys, paino, kantavuus

Hinta: 
 -   €  Esim. 70000
Vuosimalli: 
 -    Esim. 1998
Pituus: 
 -   m  Esim. 7
Leveys: 
 -   m  Esim. 3
Paino: 
 -   kg  Esim. 1450
Kantavuus: 
 -   hlö  Esim. 3

Veneen varustelu


   

Uusimmat myytävät soutuveneet

UUSI Reveil kanootti, väri sin/valk, molemmissa päissä ilmasäiliöt, jotka takaavat sen että kanootti ei uppoa, toinen niistä on vesitiivis tavaratila, 3 punottua istuinta, kantavuus 300kg, kunnon kantokahvat, erittäin hyvät melonta ominaisuudet. Tiedustelut 0400-352278
Soutuvene Reveil  Bison, Koski Tl

Tietoja palvelusta

Verkkotori.fi käytetyt soutuveneet on netissä 24/7 toimiva yksityisten henkilöiden omistamien soutuveneiden myynti-ilmoituksille tarkoitettu valtakunnallinen ilmoituspalvelu. Palvelussa ilmoittaminen ja palveluun jätettyjen ilmoitusten lukeminen on täysin ilmaista.

Oletko ostamassa?

Löydät veneilmoitukset helposti, valitse vain vasemmalla olevasta hakulomakkeesta haluamasi mukaiset hakuehdot ja klikkaa "Suorita haku".

Oletko myymässä?

Oletko myymässä omistamaasi soutuvenettä? Verkkotori.fi palveluun voit jättää käytetyn veneen myynti-ilmoituksen ilmaiseksi. Ilmoituksen jättäminen on helppoa ja vaivatonta. Rekisteröidyttyäsi ilmoituksen jättäjäksi voit jättää ilmoituksia rajoituksetta ja veloituksetta. Ole hyvä rekisteröidy ja ilmoita ilmaiseksi.